Cultura

La justícia embarga els comptes d'Audiovisual Sport i TVC

Executa una sentència dictada al juliol sobre el deute que aquestes empreses tenen amb el FC Barcelona pels drets d'imatge dels partits de futbol

Una jutge de Barcelona ha embargat diversos comptes bancaris d'Audiovisual Sport (AVS) i la Corporació Catalana de Comunicació Audiovisual (CCMA) en execució d'una sentència del mes de juliol que obliga AVS a pagar gairebé 30 milions d'euros al FC Barcelona, segons publica La Vanguardia i han confirmat fonts de la Corporació. Televisió de Catalunya (TVC) era garant solidària d'aquest deute i per aquest motiu la CCMA s'ha vist afectada per l'embargament.

La sentència del juliol va estimar una demanda del club sobre el pagament dels drets d'imatge per part d'AVS. La sentència va establir que aquesta empresa hauria d'abonar al Barça 29,1 milions d'euros. La quantitat ara embargada supera aquesta xifra i se situa per sobre dels 30 milions, ja que s'hi han sumat els interessos.

La CCMA podria acabar assumint de forma solidària el deute, ja que actua com a garant final d'aquest perquè el contracte original sobre drets d'imatge el va firmar el club amb TVC. Va ser després que la televisió catalana va cedir una part a AVS, empresa participada per la mateixa TVC amb un 20% i per Sogecable amb un 80%.

Segons fonts del Barça, fins ara no s'ha produït cap ingrés de 30 milions d'euros, tal com indica la sentència.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.