Cultura

El programa 'Objectiu Pastorets', Ricard Salvat i 'la Caixa', guardonats amb el Premi Arlequí de Teatre

Teatre

El programa 'Objectiu Pastorets' de TV3 rebrà el Premi Arlequí Menció Especial aquest dimecres, que atorga la Federació de Grups Amateurs de Teatre. La Fundació 'la Caixa' rebrà el Premi Arlequí a l'Entitat; Isidre Ros Soler i Pere Sans Arasa rebran el Premi Arlequí a la Persona; Isidre Salvat rebrà el Premi Arlequí al Professional, i el grup de teatre de l'Associació Cultural Recreativa de Fals rebrà el Premi Arlequí al Grup Amateur federat.

La Federació Grup Amateur de Teatre atorga aquests premis per tal de distingir anualment a les entitats, grups i persones que més han fet per difondre, defensar i treballar pel teatre amateur.

El lliurament de premis tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a la seu de la Societat General d'Autor (SGAE). Els guardonats recolliran el premi personalment. En el cas de la Fundació 'la Caixa' recollirà el premi Ignasi Miró, director de l'Àrea de Cultura de la Fundació. En el cas del programa 'Objectiu Pastorets', el recolliran Abel Folk i Joan Riedweg, directors del programa.

Els premiats han estat elegits per un jurat, entre les propostes presentades per grups amateurs de teatre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.