Cultura

A la venda les entrades per veure Bob Dylan a Barcelona el 24 de juny

El cantant de Minnesota ha demanat expressament a la promotora actuar al Poble Espanyol, un espai amb capacitat per a 5.000 persones

Les entrades per veure Bob Dylan en concert a Barcelona surten aquest dijous a la venda. L'actuació tindrà lloc el 24 de juny al Poble Espanyol, en un recinte amb capacitat per a 5.000 persones.

Es tracta d'un espai relativament petit que Dylan va demanar expressament a la promotora (ja va cantar al mateix lloc el 2004, 1999 i 1992). Després del seu pas per Barcelona el cantant viatjarà a Vitòria per actuar el 26 de juny a l'Azkena Rock Festival. Seran els seus dos únics concerts a l'Estat.

Els concerts s'emmarquen en la gira europea amb la qual el cantant de Minnesota presentarà el seu nou disc, Together through life, tot i que també inclourà els clàssics que han marcat la seva trajectòria, com Like a rolling stone, Just like a woman i Knockin' on heaven's door.

Les entrades estaran disponibles a partir de les 10 del matí a un preu al voltant dels 55 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.