Vuitè llibre de Cuina de l'Empordanet

Cuiners i producte és el vuitè llibre del col·lectiu Cuina de l'Empordanet, i el segon editat per Gastronomia Oci. Amb fotografies de Miquel Ruiz, les 132 planes del llibre reuneixen 36 receptes dels 21 cuiners del col·lectiu, a més de descripcions i història dels productes autòctons més típics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cultura

Mor Lencho Salazar, una de les figures més importants de la cançó costa-riquenya

CULTURA

Una nena de la Colla Vella Xiquets de Valls, ferida per la caiguda d’un castell a la diada de Sant Fèlix

VIlafranca del penedès
música

‘Octubre del 24’, nou tema de Joan Dausà i Paula Koops

barcelona

Dos nous projectes europeus utilitzen tecnologies pioneres per a transformar CO2 en biocombustible

GIRONA

El viatge de l’orgue de Tòquio a Lleida

Lleida
patrimoni

El Nen Jesús salvat del foc el 1936 per un atleta britànic tornarà a casa, a Santa Maria del Pi

barcelona
Jonás Trueba
Director de cinema

“Els creadors hem de treballar amb el dubte i la frustració”

Barcelona

Picasso, barceloní de cap a peus

Barcelona
Crítica

Amant, model, però també pintora