Cultura

Comença l'Urban Funke a BCN

El plat fort d'avui és al Poble Espanyol, que acull de 19 a 0:30 h una desfilada d'experts en rimes i 'scratch'

Els addictes al hip-hop estan de sort. Barcelona es converteix aquest cap de setmana en capital d'aquesta cultura urbana gràcies al festival Urban Funke.

Divendres, el plat fort és al Poble Espanyol, que de 19 a 0:30h acull una desfilada d'experts en rimes i scratch. Entre els noms destacats hi ha Grandmaster Flash, un dels pares del hip-hop, que s'ha convertit en l'únic artista del gènere que ha entrat en el Rock & Roll Hall of Fame, i 7 Notas 7 Colores. A més, actuaran DJ Scratch, Arianna Puello i Scratch Comando.

Dissabte serà el torn de l'esport, i Montjuïc s'omplirà de monopatins i cistelles, amb tornejos i exhibicions d'skate i bàsquet. També hi haurà una àrea dedicada al graffiti.

L'oferta la completen dues galeries d'art de la ciutat: Iguapop i Vallery, que acolliran mostres dedicades a artistes com PMFKA, Lucy Mclauchlan o Adam Neate.

Per altra banda, tant avui com demà, el club Fellini dedicarà les seves sessions a la barreja d'electrònica d'avantguarda, electro i hip-hop.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.