Cultura

'Spider-Man 3', camí del rècord

Estrena als cinemes de la tercera part de les aventures de l'home aranya

Spider-Man 3 arriba avui a les nostres pantalles, el mateix dia que als EUA i la Gran Bretanya. El passat 1 de maig, però, ja es va estrenar a 16 països, entre els quals hi ha França, Alemanya, Itàlia i el Japó, i els responsables de Sony comencen a respirar tranquils: la taquilla en aquests mercats suma 29 milions de dòlars, gairebé el doble que la primera part, que ja va trencar rècords el 2002.

Caldrà vendre moltes més entrades per amortitzar els 258 milions de dòlars (uns 190 milions d’euros) que ha costat Spider-Man 3, però les previsions són bones. A més, tot i que hi ha una certa divisió, ha tingut bones crítiques de revistes i diaris de prestigi com Premiere, USA Today, Newsweek, The Hollywood Reporter o Le Monde.

El director Sam Raimi i els actors Tobey Maguire i Kirsten Dunst tornen a formar equip a Spider-Man 3. Com és habitual entre els superherois nord-americans, el costat fosc guanya protagonisme. En aquest cas en sentit metafòric i també literal: Peter Parker veu com el seu vestit i fins i tot la seva ànima es tornen negres per culpa d’un alienígena que s’ha apoderat d’ell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.