Mariona Font és Madame Picabia

La cantant torroellenca publica el seu segon disc, amb Xavi Lloses

Madame Picabia, el segon disc de Mariona Font després de D'aram –gravat amb el suport de Toti Soler–, no arribarà a les botigues fins al maig, però avui ja es podrà trobar a la parada de Sant Jordi de la llibreria El Cucut de Torroella i a la Llibreria 22 i a Discos Coll de Girona.

Mariona Font ha gravat les catorze cançons del disc amb el seu equip habitual, format per Mario Mas (guitarra espanyola), Manel Vega (contrabaix i baix elèctric) i Marc Vila (percussions), més el productor Xavi Lloses, que hi aporta teclats, acordió i altres detalls, i les col·laboracions del guitarrista Eduard Font, els flautistes Xavi Lozano i Adrià Bauzó, i la cantant Rosa Pou.

El disc, que s'obre «com una sortideta de sol» amb dos poemes de Perejaume, combina temes propis amb adaptacions de Joan Baez, Maria del Mar Bonet, Sebastián Díez, Ea! i Lorca vist per Fito Páez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.