Cultura

'El cor' batega de nou

Comunicació

Amb una mica més d’humor, vells coneguts i algunes situacions que transportaran els espectadors en el temps, El cor de la ciutat enceta avui la seva novena temporada amb la Clara (Sílvia Sabaté) novament entre reixes. Si la sortida de la presó d’aquest personatge va ser la trama principal del primer capítol de la sèrie, ara la Clara torna a enfrontar-se a una condemna de 10 anys per haver matat la Chus en el darrer capítol de la vuitena temporada. Han passat dos mesos i algunes coses han canviat a Sant Andreu.


En Peris (Pep Anton Muñoz), un dels pilars de la sèrie, s’ha traslladat a Madrid, i en Fidel (Àlex Casanovas) es fa càrrec del bar. Però no només d’això: també haurà d’ocupar-se de l’educació del seu fill adolescent. De fet, la trama que afecta el grup de joves del barri aviat es convertirà en central, ja que es veuran immersos en un cas de bullying. En Fidel, víctima del conflicte familiar, de la crisi i de la seva pròpia insensatesa, es veurà atrapat en una espiral devastadora.
 

Hi haurà cares noves i retorns de vells coneguts, com el personatge de l’Orpinell (Santi Pons), que, tal com va avançar l’AVUI, tornarà al barri, cosa que suposarà una convulsió per a la Paquita (Mercè Arànega) i la Remei (Meritxell Ané) i provocarà una situació de rebuig generalitzada. A més, no arribarà sol, sinó que ho farà com a parella de Patrícia Guerau (Mercè Pons), un dels personatges nous. Ella és la mare del Juli (Oriol Pla), la víctima del bullying.
 

Una altra incorporació és la de l’actor Mingo Ràfols, que dóna vida a Quico Santamaria, un periodista esportiu a qui han expulsat del diari i de casa. Arriba, doncs, amb dos fills – en Hristo i en Johan– a casa de la mare, la Quima (Mont Plans). Mare i fill aportaran una dosi extra d’humor a la sèrie.
 

Però no tot serà humor. A principis d’aquest nou curs hi haurà una sorpresa carregada de misteri. Algú desapareixerà sobtadament en una mena de viatge personal. Però aviat apareixeran indicis que aquesta absència és només una simulació per amagar alguna cosa terrible i el rumor es començarà a estendre en forma de grafits.
 

Més retorns
La de l’Orpinell, però, no serà l’única cara coneguda que torni a Sant Andreu. Tornen també personatges com el de la Pilar, que haurà d’afrontar una incomprensible addicció de la seva germana, i la Isabeleta (Maria Molins), que busca a Sant Andreu una oportunitat per refer la seva vida.
 

La Fusteria, per la seva banda, es renovarà per convertir-se en un centre social on es faran des de trobades de singles fins a balls de Bollywood.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.