Cultura

Quimi Portet comença gira a Sabadell

Presenta el seu nou disc, 'Viatge a Montserrat'

Quimi Portet porta un sabadellenc a dintre. Ell no ho sabia fins que va començar a trepitjar la nostra ciutat ara fa uns quants anys, mentre gestava una molt bona amistat amb Albert Pla –l’artista local més important, amb permís de Sergio Dalma (Eurovisió és Eurovisió)–. Ara, segons admet, es continua “perdent per Sabadell”. I ho fa en el sentit literal del terme, tot i que també seria una bonica metàfora. Tot això, i molt més, es pot trobar en la cançó Sabadell que forma part del seu nou disc, el setè en solitari, Viatge a Montserrat, i que justament havia de ser el títol d’aquest treball.

“Tot això neix del darrer concert que vaig fer a l’Estruch, fa més de dos anys. Em trobava molt còmode i sentia el pessigolleig típic de quan trobes un gran públic i vaig anunciar que el següent disc que fes el batejaria amb el nom de Sabadell”, recorda un Quimi Portet que torna a tocar a l’Estruch aquest dijous al vespre.

Per llegir la notícia sencera clica aquí


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.