Cultura

L'Institut Ramon Llull busca comissari per l'exposició catalana a la Biennal de Venècia 2009

Cultura

L'Institut Ramon Llull ha convocat un concurs internacional per contractar el comissari que elaborarà la proposta artística de Catalunya per participar en el programa Esdeveniments col·laterals de la Biennal de Venècia 2009.

El comissari elaborarà la proposta que l'IRL haurà de presentar a la Fundació de la Biennal, l'entitat que valorarà la participació de Catalunya en la pròxima edició de la mostra.

El jurat estarà format per un president, Manuel Borja-Vilell, director del Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia, sis vocals i una secretària.

Esdeveniments Col·laterals
està inclòs en la programació oficial d'Arts Visuals de la Biennal de Venècia, que consta de les exposicions organitzades per institucions dedicades al camp de l'art i la cultura. Els últims anys han participat en aquesta secció nacions sense estat com Escòcia (en tres edicions), Gal·les, Irlanda del Nord i Taiwan, a pavellons distribuïts per tota la ciutat.

L'Institut Ramon Llull és un consorci de promoció exterior de la llengua i la cultura catalanes integrat per la Generalitat i l'Institut d'Estudis Catalans i que forma part de la Fundació Ramon Llull, constituïda pels governs andorrà, balear i català i amb seu a Andorra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.