Cultura

S'inaugura 'Fotomercè 2007' al Palau de la Virreina

Cultura

L'exposició Fotomercè 2007 mostra des d'avui dimecres fins al 26 d'octubre les fotografies premiades del concurs de les Festes de la Mercè de l'any passat a l'Espai Xavier Miserachs del Palau de la Virreina.

La mostra està formada per les instantànies que l'any passat van guanyar un premi en el concurs, per les del fotògraf Albert Bertran, i una selecció d'algunes fotografies que hi van participar.

El certamen el convoca cada any l'Ajuntament de Barcelona i s'hi pot presentar qualsevol persona amb un màxim de tres fotografies en format paper i una en format digital realitzades durant qualsevol acte de la Festa Major.

Paral·lelament al concurs, cada any l'ajuntament convida un fotògraf professional perquè en sigui el fotoperiodista oficial. Si l'any passat va ser-ho el fotògraf d'El Periódico, Albert Bertran, aquest any ho serà la fotògrafa d'El País Carmen Secanella.

Els premis per als guanyadors van des de càmeres digitals fins a un premi de 2.500 euros, depenent del suport de la foto premiada. El termini per presentar les obres de Fotomercè 2008 serà del 6 al 24 d'octubre per al format paper i del 23 al 26 de setembre per al digital. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.