Cultura

El Govern espera que hi hagi una "resolució ràpida i eficaç" del nou consell de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

CATALUNYA

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, ha assegurat que el Govern està treballant perquè hi hagi el 'suficient consens' entre els grups parlamentaris per acordar els membres del nou consell de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

En aquests moments, les negociacions estan bloquejades, després que els socis del Govern hagin plantejat el nom d'Albert Sàez per presidir el consell, que CiU rebutja, i la federació hagi proposat David Madí per formar-ne part, fet que en aquest cas rebutgen els membres de l'executiu. El Govern espera que hi hagi una 'resolució ràpida i eficaç' i ha alertat als grups que si 's'endarrereix' estaran fent 'un flac favor al desplegament de la llei'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.