Cultura

Groga i nua al 'Playboy'

L'aparició de la mare Simpson a la portada de la revista es per commemorar el 20è aniversari de l'existosa sèrie creada per Matt Groening

Marge Simpson, la mare de la família d'Els Simpson, l'exitosa sèrie de dibuixos animats que emet Antena 3 TV, és la protagonista de la coberta de l'edició del mes de novembre de la revista masculina Playboy, que es posa a la venda demà.

La publicació, que forma part del reguitzell de propostes de Prisma Publicaciones, propietat del grup Godó i del grup Planeta, s'afegeix així al seguit de celebracions que tenen com a referència el 20è aniversari de la sèrie d'animació de la Fox que va crear Matt Groening i que s'ha mantingut com un referent exitós en l'àmbit de les produccions de dibuixos animats orientades al públic adult.

La presència de Marge Simpson a la revista Playboy -en la seva qualitat de personatge de dibuixos animats- només té un precedent -la Jessica Rabbit hi va aparèixer el 1988- en la llarga història de la publicació, que ha fet bandera de l'espectacularitat de les seves noies de portada des que va sortir al mercat el 1953 com a fruit de l'impuls de Hugh Hefner, que va aconseguir per a les seves conilletes la categoria de concepte de comprensió universal.

La presència de Marge Simpson a Playboy no es limita al posat que il·lustra la portada. L'edició del mes de novembre de la coneguda revista també acull una entrevista amb la seva conilleta del mes.

Marge Simpson parla de la seva família a través de consideracions sobre la particular relació que té amb el seu marit -Homer Simpson-, sobre els seus tres fills, sobre les seves esperances com a ésser humà i sobre la seva realitat com a dona i, sobretot, com a mare.

Pel que fa a la raó per la qual s'ha triat Marge Simpson per a la coberta del Playboy, la revista destaca en l'editorial que ella, "com qualsevol icona de la cultura popular, és susceptible de ser sexualitzada" i que la seva condició de dona és intensa i clara perquè "li agraden els banys d'escuma, els homes varonils de veu profunda -en un episodi fantasieja amb un llenyataire- i perquè, quan ha canviat el seu vestuari, ho ha fet per ressaltar la seva feminitat amagada".

El Playboy del novembre inclou una altra referència al món de l'animació per a adults: una entrevista al creador de Padre de familia, Seth Macfarlane.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.