Cultura

Educació modificarà el DVD de les Tres Bessones per incloure l'Espanyol i "altres clubs esportius"

El president de l'Espanyol havia sol·licitat la retirada del documental per fer referència només al FC Barcelona

La Conselleria d'Educació canviarà el contingut del DVD Catalonia, Terra de Tots. Les Tres Bessones a la Catalunya Real per incloure referències a altres equips esportius, a més del FC Barcelona. Fonts de la conselleria han reconegut que la modificació arriba arran de la petició formal que ha fet el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, molest per un fragment del documental dedicat al futbol com a esport d'integració, però en el qual tan sols hi sortia el FC Barcelona.

El DVD de les Tres Bessones, que explica que Catalunya és una terra d'acollida, ha estat qualificat pel president blanc-i-blau de "monogràfic d'una altra empresa" per les imatges en les que només es fa referència al FC Barcelona. Segons Sánchez Llibre, la Generalitat s'"oblida" de l'Espanyol, i de la "resta de clubs històrics de Catalunya", al recrear un partit de futbol on tots els nens vesteixen del Barça. El mateix Sánchez Llibre ha avançat que el conseller d'Educació, Ernest Maragall, s'ha compromès a modificar-lo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.