Cultura

Conrad Son organitza un festival eròtic a Cornellà de Llobregat

El director català de cinema pornogràfic Conrad Son organitzarà del 13 al 15 de març la primera edició d'El Baix Eròtica.cat, un festival que reunirà estrelles del cinema eròtic així com actuacions de música, sessions de tupper sex i projeccions de pel·lícules, a Cornellà de Llobregat.

El festival tindrà lloc a la sala Tijuana d'aquesta població de la comarca del Baix Llobregat i tindrà com a objectiu difondre informació sobre el sexe i impulsar l'ús del català a la indústria de l'erotisme.

El certamen està organitzat per la productora Conrad Son Media, que ja ha organitzat altres festivals d'aquestes característiques a ciutats com Terrassa, Tarragona i Girona. Segons ha explicat Conrad Son, "el Baix Llobregat és una zona molt gran, amb molta gent jove. I també crec que és interessant anar a un lloc on no s'usa tant el català com en altres zones de Catalunya perquè així la gent vegi que es pot practicar sexe en català".

El director català ha afirmat que El Baix Eròtica.cat pretén donar "formació, informació i entreteniment a través del sexe i potenciar els artistes catalans". "Volem acostar el sexe a la ciutadania, donant una visió entusiasta i sana del que és l'erotisme perquè la gent practiqui més sexe", ha afegit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.