Cultura

Comença la votació popular on-line dels Premis Butaca

'El duo de la africana', 'Una còpia', 'Plataforma', 'European House' i 'Tranuites Circus' són les grans candidates

Avui s’han presentat els candidats als als 'Premis Butaca' de cinema i teatre. La gala de lliurament dels guardons se celebrarà el 26 de novembre a Mataró, en un acte que reuneix la majoria de professionals del sector i que, des de l’any passat, se celebra en diverses localitats de la província de Barcelona.

Els espectacles El duo de la africana , amb 9 nominacions, Una còpia i Plataforma, amb 5 nominacions cadascuna, i European House i Tranuites Circus, amb 4 nominacions, són els candidats amb més possibilitats de triomfar la nit del 26 de novembre. Les segueixen La millor nit de la teva vida, Unes veus i Adreça desconeguda, entre d'altres.

En aquesta nova etapa -que es va iniciar en l'edició de l'any passat a Viladecans- es mantenen i potencien els dos elements que més han caracteritzat aquests premis: la votació popular i la gala dels premis, que d'aquí endavant s'atorgaran, cada any, en una població de la diputació de Barcelona diferent.
Els espectadors podran triar els guanyadors d’aquesta XIII edició, al lloc web dels Premis Butaca (www.premisbutaca.cat) fins al 18 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.