Teatre

ULLDECONA (Montsià)

«Hansel i Gretel»

Arrenca la setena temporada familiar

El grup Escènic Ull de Teatre, amb el suport de l'Ajuntament d'Ulldecona, arrenca aquest cap de setmana la setena temporada de teatre familiar amb la representació del conte popular Hansel i Gretel. Han programat deu funcions fins al mes de maig en què s'inclou des de teatre musical fins a circ.

Egos Teatre representarà En Joan sense por, una peça en què la companyia troba ponts amb el seu muntatge talismà (Ruddigore o la nissaga maleïda) i Únics Produccions porta el musical Papanotes, una faula en què els protagonistes són les notes del pentagrama. Xirriquiteula arribarà amb Papirus, un treball imaginatiu en què l'escenografia parteix sempre d'un gran paper d'embalar. El Príncep Totilau trasllada al Montsià 6 Joans, a partir de l'escriptura de Carles Riba, estrenat al TNC. L'il·lusionista Sergi Buka mostra L'Impossibilista. Solfasirc i Mumusic Circus són la quota de circ contemporani del cicle.

Dissabte, 18 de setembre. 18 hores al Teatre Orfeó Montsià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.