Cultura

Solidaritat a l’AVUI.cat

Comunicació

L’AVUI.cat, l’edició digital de la Corporació Catalana de Comunicació, inclou des d’aquesta setmana entre les seves múltiples propostes el Canal Voluntariat, que es promou conjuntament amb l’Obra Social La Caixa.

El canal, a què es pot accedir des de la columna Canals que hi ha a la pàgina d’entrada de l’AVUI.cat, enriqueix, pel fet de traslladar-la a l’àmbit comunicatiu d’internet, una iniciativa conjunta de l’AVUI i l’Obra Social La Caixa que forma part de les pàgines del diari des del gener del 2007.

En aquell moment, es va posar en marxa la iniciativa Gent Solidària, que tenia –i té– com a objectiu reflectir i visualitzar les necessitats de voluntariat de les entitats que operen en l’anomenat tercer sector –que no estan sotmeses a les institucions públiques–. Gent Solidària, a més, vol donar a conèixer aquestes necessitats a la població en general.

Ara, amb la seva arribada a l’AVUI.cat, Canal Voluntariat incrementa la presència mediàtica de la feina que es fa en l’àmbit de la solidaritat i el voluntariat des de les entitats del tercer sector.

Canal Voluntariat presenta una estructura basada en seccions, d’entre les quals destaca L’ONG de la setmana, en què s’explica la feina d’una ONG.

També hi ha els apartats Notícies, Vídeo, Agenda d’activitats i Peticions de voluntariat, que s’actualitzen sistemàticament.

Gestió de peticions
La gestió de peticions que es volen adreçar a gent solidària des de Canal Voluntariat és molt senzilla. Per tal de poder-hi cursar les sol·licituds corresponents, les entitats interessades han d’entrar a la web www. gentsolidaria.org –hi ha enllaç a Canal Voluntariat– i registrar-s’hi.

Un cop validada la informació, l’entitat rep un codi amb el qual pot accedir als formularis de peticions. Així, els voluntaris poden visualitzar les ofertes a la web de Gent Solidària i a Canal Voluntariat de l’AVUI.cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.