Cultura

La gira europea de Nick Cave & The Bad Seeds arriba a Sant Sebastià i demà a Barcelona

La gira europea de Nick Cave & The Bad Seeds arribarà aquest dijous al poliesportiu Anoeta de Sant Sebastià i demà divendres al Pavelló Olímpic de Badalona. The Lurid Yellow Mist els acompanyarà com a grup convidat.

El grup de l'australià Nick Cave, que va publicar el seu primer disc el 1984, va emprendre la seva gira 2008 el 21 d'abril a Lisboa i l'acabarà el 7 de juny a Atenes, passant per ciutats com Amsterdam, París, Dublín i Copenhaguen.

En la gira 2008, Nick Cave & The Bad Seeds presentaran el seu nou disc, Dig, lazarus, dig!!!, que va sortir a la venda el 3 de març.

L'organització del Doctor Music Festival ha decidit traslladar el concert de Barcelona de la Sala Razzmatazz al Pavelló Olímpic de Badalona per "ampliar l'aforament previst inicialment". Segons va informar l'organització el 29 de febrer, la mesura respon al "gran èxit de vendes de la nova gira" del grup.

Les entrades venudes fins a aquell moment seran vàlides per als que vulguin estar drets a la pista. Els que, per contra, prefereixin canviar la seva entrada general, a la pista, per una de seient reservat podran fer-ho als mateixos punts de venda on les van adquirir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.