Cultura

Roben obres de Barceló

Obres dels artistes Miquel Barceló i Javier Mariscal es troben entre el botí que uns lladres s'haurien emportat, presumptament, d'un habitatge de la localitat costanera de Roda de Berà (Tarragonès). Els propietaris de l'apartament han denunciat als Mossos d'Esquadra el robatori amb força al domicili, d'on els delinqüents van aconseguir sostreure diverses obres d'art. Segons fonts pròximes a la investigació, entre el material hi ha obres del pintor mallorquí Miquel Barceló i de l'artista i dissenyador gràfic Javier Mariscal.

Els lladres també es van emportar altres objectes de l'immoble, segons va confirmar ahir la policia catalana. Les mateixes fonts van indicar que el succés havia tingut lloc dissabte passat a la nit en aquest apartament situat al barri de Roc de Sant Gaietà.

Fonts pròximes a la investigació van explicar que l'habitatge on s'havia produït el robatori no pertany a cap col·leccionista, sinó que és la segona residència d'una família de joiers. En aquests moments es desconeix el valor econòmic de les obres d'art robades. La investigació continua oberta i ahir a última hora encara no s'havia fet cap detenció.

José Luis Moreno, regidor de Serveis Interiors de l'Ajuntament de Roda de Berà, va confirmar ahir els fets, tot i que no va voler concretar els detalls del succés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.