cultura

tiana

El pregó i la música obren la festa major

Un pregó artístic va servir per donar el tret de sortida de la festa major de Sant Cebrià de Tiana. L'encarregat de fer-ne la lectura ahir al vespre, des de la plaça de la Vila, va ser el músic Xavier Maristany. En el text, en què Maristany convidava els tianencs a viure la festa major, es van fer clares referències a la unió entre l'art i la festa, combinant la lectura amb la música. “Tiana ha d'emergir com l'espai que fa possibles les relacions més properes, on l'art ens defensi de l'agressió del gran soroll mediàtic, i molt sovint buit”, va destacar el músic, que des de sempre ha mantingut una relació artística compromesa amb el municipi. Després de llegir el pregó, la mateixa plaça de la Vila va ser l'escenari de l'actuació del grup local Tiana Bossanova Club.

La festa major de Sant Cebrià continuarà fins diumenge que ve, i entre els actes més destacats sobresurt la cercavila dels gegants del poble, el Cavaller i la Novícia, que tornaran a sortir pels carrers del poble vuit anys després d'haver-ho fet per últim cop. La cita serà dissabte al matí, i els gegants locals aniran acompanyats de les colles de Badalona i Santa Coloma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.