Cultura

TV3 estrena aquest vespre el programa de nou format 'Sense tele'

'Sense tele', que s’estructura en 4 capítols de mitja hora, s'emetrà a TV3 els dimecres del juliol abans de la sèrie'Herois

Ser periquito i no poder veure la final de Glasgow –sobretot si encara no en coneixes el resultat– és tot un sacrifici. No poder-te veure el dia que apareixes com a figurant a Ventdelplà –sobretot si ets veí de Breda i saps que l’endemà el poble n’anirà ple– també és un repte difícil. Provar de berenar de cara a la prestatgeria buida on abans hi havia un televisor i no saber on mirar ni de què parlar és un símptoma clar que passem masses hores davant la tele.

Cinc famílies de Breda han acceptat el repte llançat per TV3 de viure dues setmanes desconnectades de l’actualitat televisiva, i han vist com en Pol Izquierdo, presentador de Sense tele, s’enduia a traïció, mentre veien els seus programes preferits, tots els aparells de televisió de casa seva. TV3 estrena avui una nova aposta del departament de nous formats, que ha trobat en el poble més mediàtic de Catalunya, Ventdelpà –o el que és el mateix: Breda– els candidats perfectes per sumar-se al 0,3% de catalans que han optat per viure sense televisió. El programa col·locarà davant dels sofàs de les cases dels protagonistes una webcam per mostrar els canvis en les rutines familiars provocats per l’absència de tele i, a més, farà un seguiment de cadascun dels membres de la família per assegurar-se que ningú es deixa seduir pels encants de la petita pantalla.

Sense tele, que s’estructura en quatre capítols de mitja hora de durada, es podrà veure a TV3 els dimecres del mes de juliol abans de la sèrie Herois


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.