cultura

Inauguració de l'exposició sobre Francesc de Borja a Barcelona

L'exposició es pot contemplar al Palau del Lloctinent de Barcelona, seu de l'arxiu de la Corona d'Aragó.

Gandia va estar present, el passat divendres 17 de setembre, en la inauguració de l'exposició Francesc de Borja, Virrei de Catalunya 1539-1543 que està instal·lada al Palau del Lloctinent, antiga residència del duc de Gandia durant la seua estada a Barcelona i actual seu de l'Arxiu de la Corona d'Aragó.

L'exposició, que han organitzat conjuntament l'Ajuntament de Gandia, a través de l'Institut Municipal d'Arxius i Biblioteques, l'Ajuntament de Barcelona, el Ministeri de Cultura amb el suport de la Direcció General d'Arxius Estatals i la Generalitat de Catalunya, recull les accions documentades de l'època de govern de Francesc de Borja com a lloctinent de l'emperador Carles V al principat de Catalunya i els Comptats del Roselló i la Cerdanya.

A la inauguració de l'exposició Francesc de Borja, Virrei de Catalunya 1539-1543 del Palau del Lloctinent de Barcelona, que va congregar a més d'un centenar de persones, també van estar presents l'escriptor i poeta de Beniopa, Josep Piera, el metge Pasqual Molina i la cantant Marina Rosell, entre altres, sense comptar l'ampla representació del món de la política de la major part de l'espectre municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.