cultura

La Mostra de Pallassos de Xirivella oferirà dèsset espectacles

El clown Ireneusz Krosny inaugurarà el festival que es desenvoluparà del 2 al 14 de novembre

L'organització de la 17a Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella ha avançat part de la programació del festival, que comptarà amb companyies procedents de Polònia, els Estats Units, l'Argentina, Bèlgica, França, i també d'Andalusia i Catalunya, a més del País Valencià. En total oferiran 17 espectacles en 36 funcions del dia 2 al 14 de novembre.

Com és habitual, el festival començarà amb la Mostreta, conformada per espectacles adreçats al públic escolar. En els dos caps de setmana posteriors tindrà lloc el desenvolupament d'espectacles per a tots els públics i activitats relacionades amb el món del pallasso.

La inauguració de la mostra la realitzarà el polonés Ireneusz Krosny, considerat un geni de la mímica i un virtuós de la comèdia. Los Excentricos, Circ Hula, Los Greenchichón, Marcel Gross i El Gary seran altres plats forts del festival.

També se celebrarà un partit de bàsquet de pallassos amb xiquets a favor de la pau i en especial contra la violència de gènere; una mostra col·lectiva de joves artistes valencians sobre el circ i el clown; i un curs d'iniciació al clown i de risoteràpia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.