cultura

Gandia acull els millors experts sobre Francesc de Borja

L'Ajuntament aprova un conveni de col·laboració amb el govern espanyol per a la realització d'un simposi internacional que tindrà lloc del 25 al 27 d'octubre

La junta de govern de l'Ajuntament de Gandia ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Societat Estatal de Commemoracions Culturals i el consistori per a la realització del simposi internacional Francesc de Borja (1510-1572) Home del Renaixement, Sant Barroc que “atraurà els millors historiadors i experts”, segons ha informat hui el coordinador del govern municipal, Alfred Boix.

El simposi, que se celebrarà en la casa de cultura Marqués de González de Quirós del 25 al 27 d'octubre, i que els dies 4 i 5 de novembre es traslladarà a l'Institut Internacional d'Estudis Borgians de València, tindrà un pressupost de 100.000 euros. D'aquests, 56.000 seran a càrrec del govern espanyol, fet destacat per Boix que ha agraït el “gran suport” de l'Estat a les activitats culturals i patrimonials que s'estan duent a terme amb motiu del 500 aniversari del naixement de Francesc de Borja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.