cultura

Almoines acull l'estrena d'un documental sobre la situació del valencià

Dijous es projectarà a la Casa de la Música “Roda la Mola”

Almoines acollirà demà dijous l'estrena d'un documental Roda la Mola, sobre la situació del valencià. Va ser a finals de l'any 2008 quan la productora gandiana Tramuntana Produccions va començar aquest projecte, amb Maria Llinares com a directora i Mireia Mas com a guionista del documental.

La iniciativa va nàixer a partir de les inquietuds de l'equip, preocupat per la normalització del valencià, especialment a l'escola.

Roda la Mola ha comptat amb el suport i col·laboració d'Escola Valenciana al llarg de tot el projecte i del col·lectiu Mestres de la Safor. Una part important del rodatge s'ha dut a terme al col·legi públic El Castell d'Almoines, per això la primera projecció se'n farà ací.

El documental mostra des de diferents punts de vista, la situació que es viu a les escoles valencianes i els anys de lluita que precedeixen a la situació actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.