cultura

La Generalitat participarà en el V Centenari Borja amb la restauració del Palau Ducal

El Consell promourà una declaració de les Corts Valencianes de suport a la celebració dels 500 anys del naixement de Francesc de Borja

L'aportació serà de 600.000 euros, abonats entre 2011 i 2017

La Generalitat participarà en la celebració del Vé Centenari del Naixement de Francesc de Borja, que Gandia celebra enguany, amb l'aportació de 600.000 euros per a la restauració del Palau Ducal, segons ha confirmat la consellera de Cultura, Trinidad Miró, a l'alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, amb qui s'ha entrevistat a València una cita a què també ha acudit, entre altres, del pare Vicent Almiñana, superior de la Companyia de Jesús a la ciutat, la propietària de l'immoble.

Aquesta aportació econòmica, que ja estava compromesa en un conveni que van signar l'Ajuntament de Gandia i la Generalitat anys arrere i que encara no s'havia materialitzat, s'abonarà per part de la Conselleria de Cultura a Gandia a partir d e2011 i fins el 2017, amb possibilitat de pròrroga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.