cultura

Es presenta al Vaticà el Vé Centenari de Francesc de Borja

El màxim responsable del V Centenari estarà acompanyat a Roma per l'ambaixador d'Espanya davant la Santa Seu, Francisco Vázquez

El director de Polítiques Culturals de l'Ajuntament de Gandia i màxim responsable de la programació del V Centenari, Antoni Durà, viatjarà fins a Roma uns dies abans de l'arribada del Creuer dels Borja a la capital italiana per presentar, en una roda de premsa que tindrà lloc al Vaticà, les activitats de l'Any Borja que viatjaran fins a Roma.

Serà dilluns, 11 d'octubre, quan Durà, acompanyat per l'ambaixador d'Espanya a la Santa Seu, Francisco Vázquez, presenten l'esperit de l'Any Borja i del creuer que, dos dies després, atracarà al port romà.

Durà explicarà davant els mitjans de comunicació italians, els motius que han portat a Gandia a celebrar un any ple d'activitats dedicades a una figura que va ser molt important per a la ciutat i que també va jugar un paper clau en molts moments a Roma: Francesc de Borja. Anunciarà la realització de diferents activitats que Gandia portarà a terme en Roma durant els dos dies que romandrà allí el Creuer dels Borja i que es concreten en una representació de la tradicional Visitatio Sepulchri, a l'església de San Ignacio de Loyola i un concert de música renaixentista composat i dirigit pel prestigiós compositor Carles Santos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.