cultura

L'Ajuntament de Xàbia acosta el món de l'art a més de 400 xiquets de Primària

El taller “L'art per l'art” introduïx als alumnes en el Renaixement

Els estudiants del primer cicle de Primària dels centres educatius de Xàbia, participen durant aquest mes en un novedós taller, organitzat per la regidoria d'Educació, amb la col·laboració del departament de Cultura, amb l'objectiu d'acostar el món de l'art als xiquets.

El taller, que duu per nom “L'art per l'art”, es desenvolupa en horari escolar en la Casa de Tena. Segons han explicat les directores del projecte, Arminda García i Silvia Artigues, els alumnes visiten una exposició amb reproduccions de set obres dels autors més destacats del Renaixement.

Després de rebre una breu explicació sobre les pintures, els joves estimulen la seua imaginació viatgen en el temps i comencen la seua aventura artística aportant el seu punt de vista i pintant les seues pròpies obres, que després seran exposades en la mateixa sala perquè les visiten els seus familiars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.