cultura

Cicle de cinema en valencià al castell d'Alaquàs

S'hi projectaran pel·lícules, com ara “Precious”. “L'Escriptor”, “Covards” i “L'Ona”

L'entrada serà lliure

L'Ajuntament d'Alaquàs enceta aquest mes un nou cicle de Cinema en Valencià per promocionar l'ús de la llengua. Les pel·lícules es projectaran els dijous a les 20 hores a la sala la Llar del Castell d'Alaquàs amb entrada lliure.

El cicle s'iniciarà el proper dijous 21 d'octubre amb la pel·lícula Precious, dirigida per Lee Daniels i basada en la novel·la Push, un best-seller als Estats Units. La segona pel·lícula del cicle, L'Escriptor, s'hi projectarà el dijous 28 d'octubre. Dirigida per Roman Polansky i protagonitzada per Ewan Mcgregor i Pierce Brosnan, entre altres, es tracta d'una adaptació de la novel·la El poder de la sombra, de Robert Harris. El dijous 11 de novembre, s'hi projectarà Covards, de José Corbacho i Juan Cruz. L'assetjament escolar és el tema central d'aquesta pel·lícula espanyola. L'últim llargmetratge d'aquest primer cicle s'hi projectarà el dijous 25 de novembre. Per a aquest cas s'ha triat L'ona, dirigida per Dennis Gansel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.