cultura

El teatre Serrano de Gandia acull l'òpera per a xiquets “La Ventafocs”

Es tracta d'un projecte educatiu de l'Obra Social «la Caixa» amb el Gran Teatre del Liceu de Barcelona i la companyia Els Comediants

L'Ajuntament de Gandia i l'Obra Social la Caixa van signar recentment un conveni per tal de portar al Teatre Serrano gandià l'espectacle La Ventafocs, una òpera pensada especialment per a públic infantil i juvenil que finalment es representa a la capital de la Safor aquest dijous i divendres per a poc més de 1.400 escolars.

Es tracta d'una adaptació de l'obra original de G. Rossini que han portat a terme conjuntament l'Obra Social la Caixa, el Gran Teatre del Liceu de Barcelona i la prestigiosa companyia catalana Els Comediants. Una proposta que té com a principal objectiu introduir els més joves en el món de l'òpera i la cultura.

El conveni que van signar les dues entitats permet que els escolars de Gandia puguen assistir, de forma gratuïta, a una de les quatre sessions que es representaran, previ pacte amb professors i escoles. Més tard, i fora del conveni, es representarà la funció per a tots els públics el proper dissabte 23, a les 19 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.