cultura

Els premis Ciutat de Xàtiva recauen en Pep Castellano, Nati Soler i Josep A. Alberola

La novel·la guanyadora del Blai Bellver de Narrativa, Raons de sang i foc té com a teló de fons la guerra de la Germania

L'escriptor i contacontes Pep Castellano, autor de més d'una trentena de llibres de literatura infantil i juvenil, ha rebut aquesta vesprada el premi Blai Bellver de Narrativa, dotat amb 9.000 euros, per l'obra Raons de sang i foc, una novel·la que narra la història d'una jove a qui li ha tocat viure la guerra de la Germania en la misèria més absoluta i que es veu embolicada en un assassinat.

D'una altra banda, el Premi Ibn Hazm de Poesia, amb una dotació de 4.000 euros, ha sigut per a Les dents de la pluja, de Nati Soler, mentre que el guanyador del Premi Carlos Sarthou d'Assaig i Investigació, dotat amb 4.000 euros, ha sigut Josep Antoni Alberola, amb l'obra La música a la col·legiata de Xàtiva al segle XVII.

L'acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Xàtiva, patrocinats per l'editorial Bromera que publica els premis de narrativa i poesia, ha tingut lloc a l'antic convent de Sant Doménech d'aquesta ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.