cultura

Badalona

Inauguren el Racó d'en Gual recordant el poeta

Dilluns vinent farà cinc anys de la mort del poeta badaloní Josep Gual i Lloberes, i els seus amics i la societat civil badalonina volen recordar-lo en l'espai singular que porta el seu nom. Per aquest motiu, demà diumenge s'inaugurarà el Racó d'en Gual, un espai de la Rambla a tocar de l'Escola del Mar que es va crear arran de la remodelació del passeig, enllestida el mes de maig passat, i on encara no s'havia fet cap acte. El racó inclou uns versos del poeta envoltats de bancs, i els impulsors de la iniciativa, amb l'AV del Centre i l'associació Pont del Petroli al capdavant, volen convertir-lo en un espai per a la cultura on es puguin fer actes les nits d'estiu i els migdies dels diumenges d'hivern.

Demà, a dos quarts d'una del migdia, s'hi farà un recital poètic i musical i la cantada d'Els segadors amb l'Orfeó Badaloní, una entitat que el mateix Gual va presidir en època de la dictadura. En l'acte hi participaran poetes com ara Coloma Lleal i Odile Arqué; l'exdirector del Teatre Zorrilla, Andreu Solsona; el president de l'AV del Centre, Josep Soler i Amigó, i familiars de Josep Gual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic