cultura

Nova edició de la Setmana de la Ciència de la UPV-Alcoi

La seu universitària de Banyeres de Mariola s'estrena en l'organització de les activitats

La Universitat Politècnica de València, a través del seu campus d'Alcoi, anuncia que ja es troba obert el termini per la inscripció en les xerrades corresponents a la VII Setmana de la Ciència que organitza el Centre de Recolzament a la Innovació, Investigació i Transferència de Tecnologia junt a la subdirecció d'I+D d'aquesta universitat. La Setmana de la Ciència és una iniciativa d'àmbit estatal i europeu que pretén apropar els resultats de la investigació científica a través de conferències, tallers o visites guiades.

La programació preveu dues xerrades a la seu universitària de Banyeres de Mariola. Per altra part, el biòleg i expert en micologia de la Societat Micològica de València, Antonio Conca Ferrús, pronunciarà el dissabte 20 de novembre la conferència titulada “Fongs i setes a la Mariola” a la Casa de Cultura a partir de les 9 hores, incloent la participació en una ruta micològica pel parc natural de la Serra Mariola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.