cultura

Comencen les festes de Santa Cecília 2010 amb concerts i activitats variades

El dissabte 13 de novembre, comencen les Festes de Santa Cecília d'Oliva i els actes s'allargaran fins el diumenge 21 del mateix mes. Les activitats estan organitzades per l'Associació Artístico-Musical d'Oliva en col·laboració amb la Regidoria de Cultura i l'Ajuntament.

Així, el proper dissabte s'iniciarà la programació amb el concert i la presentació dels nous músics de la Banda Juvenil al Teatre Olímpia. I a les 12 de la nit, tindrà lloc la Serenata a la Musa 2010.

L'endemà diumenge, se celebrarà la presentació de la Musa 2010, i més tard tindrà lloc el concert i l presentació dels nous músics de la Banda Simfònica al Teatre Olímpia.

Continuant amb els actes, el dimecres 17 de Novembre hi haurà un berenar per als alumnes de l'Escola de Música. I el divendres 19 a les 11 de la nit serà Nit de Festa al pati de l'Escola de Música. L'endemà dissabte, a les 10:30 del matí, s'han organitzat esports al pati de l'Escola de Música per continuar amb un dinar per a tots els participants i músics a l'escola, i acabar amb la Festa de disfresses que començarà a les 10 de la nit.

El diumenge 21 de Novembre tindran lloc els actes de tancament de la celebració. A les 10 del matí s'iniciarà un passacarrer per traslladar la imatge de Santa Cecilia fins al carrer Santa Cecilia, on hi haurà, com marca la tradició, bunyols per cortesia del veïnat del carrer. Més tard, a les 12.30 se celebrarà la missa en honor de la Santa, cantada per l'Orfeó Josep Climent i acompanyada per l'Orquestra Clàssica de l'Associació Artístico Musical d'Oliva, en l'Església de Santa María. Tot conclourà amb un dinar de Societat, amb el qual es donaran per finalitzades les festes de Santa Cecilia - 2010.

La Musa

M.S.

La Musa de les Festes de Santa Cecilia d'Oliva 2010 és Gloria Escrivà Cots. Gloria forma part de la Banda Simfònica de la Societat i toca la flauta. Actualment estudia 2ón de Batxiller al IES Gabriel Ciscar d'Oliva. El seu acompanyant es Joan Luis Roger Bertomeu. Joan també forma part de la Banda Simfònica a la corda de percussió i en l'actualitat realitza estudis de cicle formatiu de grau mitja d'auxiliar d'infermeria al IES Tirant Lo Blanch de Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.