cultura

Terrassa

Els Minyons inicien una campanya per captar simpatitzants per a la seva diada

L'objectiu de la colla es reunir el màxim nombre de persones per tornar a descarregar el tres de deu amb folre i manilles el 21 de novembre vinent

Els Minyons de Terrassa han posat en marxa una campanya per captar el màxim nombre de simpatitzants possibles des d'ara i fins al 21 de novembre, data en què la colla celebrarà la seva diada. L'objectiu és aplegar el nombre necessari de persones per poder tornar a descarregar el tres de deu amb folre i manilles, un castell que només han aconseguit descarregar els Minyons en dues ocasions i que des de la diada de l'any 2002 no han pogut tornar a repetir.

La campanya que ha arrencat aquest dijous gira al voltant d'unes postals en què apareix un dels castellers de la colla que anima la ciutadania a descobrir el món que s'amaga darrere la camisa dels Minyons. “Les postals es repartiran pels establiments comercials de la ciutat, clubs esportius, llibreries i locals d'oci”, va explicar el president dels Minyons de Terrassa, Pep Forn, assegurant que cal atraure el màxim nombre de públic possible. En aquest sentit es va expressar el cap de colla, Nani Matas, afegint-hi que enguany “ho tenen tot” per fer de l'actuació “una de les millors de la història”.

A més, també intentaran el dos de nou amb folre i manilles, el dos de nou i el cinc de nou amb folre. Durant la diada estaran acompanyats per les colles de Barcelona i la de Sants, que tornen a repetir com a convidades. La cita inclourà una cercavila a càrrec dels Timbalers de Vacarisses, un dinar popular, una actuació dels grallers dels Xics de Granollers i una altra de la formació de ska Maitips.

Programa complet


La festa també inclou altres propostes que començaran el 17 de novembre i duraran fins al dissabte dia 27. Entre les quals destaquen una classe d'exhibició de ball de bot, el darrer assaig de la temporada on intentaran el triplet màgic –quatre de nou, tres de nou i cinc de vuit–, una activitat que transporta el visitant a la Terrassa romana i que proposa una visita a la torre del palau, un espectacle de teatre al carrer per celebrar els 35 anys de la mort de Franco, un concert de rumba catalana, una exhibició castellera a càrrec dels joves que han participat en els tallers que s'han fet als instituts, diverses projeccions de films i el lliurament de premis del concurs de castells.

LA FRASE

Enguany ho tenim tot per fer a la diada una de les millors actuacions de la història
Nani Matas
cap de colla dels minyons de terrassa


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.