cultura

La Mostra de Pallassos de Xirivella tanca amb més d'11000 espectadors

Ha reunit els millors clowns de tots els temps amb una afluència de públic inusual

La Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella, tanca la seua 17 edició amb un balanç de més d'11000 espectadors i el cartell de localitats esgotades, en totes les representacions realitzades al llarg dels darrers 12 dies.

Durant tot aquest temps, han participat 16 companyies de sis nacionalitats diferents, que han oferit uns 36 espectacles en total, que s'han complementat amb la Mostreta adreçada al públic escolar de la vila i que ha obtés més de 3000 espectadors d'Educació Infantil i Primària.

Des dels seus inicis, la Mostra Internacional de Pallassos que s'hi celebra a Xirivella, ha reunit alguns dels clowns més prestigiosos del panorama mundial, així com espectacles inèdits al conjunt de l'Estat i desenes d'estrenes.

Ara mateix, després de 17 anys de singladura, la Mostra s'ha convertit en un referent dins del món del pallasso i una cita anual amb la cultura i l'art de l'expressió corporal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.