cultura

La Fundació Soler i Godes de Castelló organitza unes jornades sobre Freinet

La Fundació Càtedra Enric Soler i Godes vol dedicar la setmana del 22 al 26 de novembre de 2010 al tema dels quaderns Freinet o a les revistes escolars realitzades pels propis alumnes per a ser llegides pels altres infants i vol seguir aprofundint en l'estudi d'aquestes activitats didàctiques que es realitzaven a les escoles de la II República.

El projecte, es facilitar amb aquesta trobada un intercanvi de tots els interessats en la recerca sobre el tema dels quaderns escolars Freinet, organitzant un seminari on es puga fer un inventari o catàleg general de tots ells. I, a més a més, on s'estudien les línies de treball que van fer possible aquella innovació educativa i on s'analitzen com una eina que privilegiava l'animació lectora i despertava il·lusió per la tasca escolar.

Per reivindicar, doncs, l'obra d'aquells infants i mestres, la Fundació Càtedra Enric Soler i Godes ha organitzat una jornada d'estudi, recerca i debat entorn de les revistes escolars Freinet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.