cultura

L'Ajuntament de Xàbia aposta per crear un consell de participació cultural

El Patronat de Música i Dansa es disol per a optimitzar els recursos municipals i per fer partícip al teixit cultural del municipi

L'Ajuntament de Xàbia estudia crear un òrgan participatiu en el qual estiguen representades totes les entitats culturals del municipi. La regidoria de Cultura ja treballa amb la proposta del que es convertirà en el Consell Municipal de Cultura i que substituirà al Patronat de Música i Dansa, la dissolució del qual va quedar aprovada en l'última sessió plenària.

El patronat, amb un pressupost municipal de 437.000 euros, finalitzarà a final d'any la seva funció amb els comptes totalment sanejats. A partir d'aquí, la idea és que amb el Consell Municipal de Cultura, es genere un punt de trobada entre les nombrosos estaments de la Cultura de Xàbia per a desenvolupar una política cultural basada en la participació ciutadana, el diàleg i el consens.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.