cultura

La Filharmònica Alcudiana festeja Santa Cecília

L'associació musical ha celebrat aquest cap de setmana diversos actes en honor a la patrona dels músics que han suposat el debut del seu nou director José Masó Baldoví

Dissabte 20 de novembre, la banda simfònica de l'Alcúdia va oferir el tradicional concert de Santa Cecília, en el transcurs del qual es va imposar la insígnia de la banda als educands. Els joves Anna Briz Vayà (saxo alt), Mireia Vallés Arenes (flauta), Roser Salom Segura (flauta), Delia Maria Chover Comes (trompeta), Carles Valenzuela Bisbal (percussió) i José Andrés Arocas Galdón (trombó) van rebre esta distinció de mans de l'alcalde de l'Alcúdia, Robert Martínez i el president de la Filharmònica, Vicent Avellán.

Cal destacar que este concert ha suposat el debut com a director titular de la Simfònica de José Luis Masó Baldoví, qui substituïx en el càrrec a Rafael Sanz- Espert, titular durant els darrers 13 anys. En aquest primer concert, el mestre va escollir peces variades com el pasdoble “Gerona” de Salvador Lope, l'obertura “Alvamar” de James Barnes o la Sonata per a marimba de Peter Tanner.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.