cultura

A Xàbia s'anima la població a inscriure's al voluntariat lingüístic

El nou curs arranca ja amb 15 parelles lingüístiques

Per a este nou curs que ja ha començat, hi ha apuntades 15 parelles lingüístiques. Però el període d'inscripció roman sempre obert, ja que encara que el programa dura en principi unes deu setmanes, els participants normalment continuen quedant. Un altre objectiu previst que tenen els membres del Voluntariat pel Valencià és el potenciar la secció en valencià de la Biblioteca Pública Municipal.

L'última iniciativa per a informar i promoure este programa ha tingut lloc durant la celebració del mercat ambulant. Dos animadors amb xanques acompanyades de la música d'una dolçaina i tabalet anaven distribuint fullets informatius en diversos idiomes per a captar a més voluntaris i interessats a aprendre el valencià.

No es necessita ni títol ni cap preparació acadèmica. Només saber parlar en valencià i voler contribuir a la difusió de la llengua i la cultura valencianes. La regidoria de Cultura, a través del departament de Normalització Lingüística, ha posat en marxa un any més el Voluntariat pel Valencià. Un programa que posa en contacte a persones que volen aprendre el valencià amb voluntaris disposats a practicar amb ells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.