cultura

Surt a la venda el CD de Jordi Savall sobre el Vè Centenari

L'obra encarregada per l'Ajuntament de Gandia consta de tres cd's i un llibre sobre la música en el temps dels Borja que està traduït a sis idiomes

S'ha presentat Dinastia Borja, l'obra musical que l'Ajuntament de Gandia va encarregar al musicòleg Jordi Savall amb motiu de la celebració del Vé Centenari del naixement de Francesc de Borja i que el compositor va estrenar a l'inici de l'Any Borja a la Col·legiata de Santa Maria de Gandia.

Dinastia Borja explica la relació entre la classe noble del Renaixement i la música de l'època amb il·lustracions i textos traduïts a sis idiomes.

Conté tres discos compactes amb les peces musicals que Jordi Savall va interpretar al gener a la Col·legiata de Gandia i s'edita acompanyada del llibre Dinastia Borja. Església i Poder al Renaixement.

L'acte de presentació s'ha celebrat al Museu d'Història de Barcelona i ha contat amb la presència de l'Alcalde, José Manuel Orengo, el compositor Jordi Savall, el poeta, escriptor i fill predilecte de Gandia, Josep Piera, representants del govern municipal de Barcelona, de l'Institut Borja, l'editorial 3 i 4 i, l'editorial Barcino, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.