cultura

L'associació El barranc de Paiporta edita un nou número de la seua revista

Pràcticament amb temàtica monogràfica, analitza la situació real de l'horta en el seu conjunt

Acaba de veure la llum pública el número 5 de la revista Sense el rellotge, editada per l'associació cultural El Barranc de Paiporta, en la qual s'analitza la realitat de la comarca de l'horta i l'imminent perill de desaparició d'aquest ecosistema que sempre ha caracteritzat la comarca.

Estudi fil per randa la connexió de la pista de Silla amb l'avinguda del Sud, d'aquesta localitat i arriba a concloure que aquesta solució resulta un projecte demolidor per a Paiporta perquè “els reduïts terrenys d'horta que es conserven al terme municipal podrien desaparèixer aviat amb la carretera que es projecta a porta tancada.

El número que tot just ara veu la llum pública, reprodueix una entrevista amb els promotors del col·lectiu Salvem Catarroja i, en la qual asseguren que el Nou Mil·lenni, socialment i paisatgísticament és una autèntica barbaritat.

Amb la crònica d'activitats, aquesta edició de Sense el rellotge, tanca l'edició amb la programació d'actes, sortides i descobertes per al primer mig any de 2011.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.