cultura

Silla atorga els Porrots d'Honor d'enguany

Silla ha acollit des del dia 29 de novembre fins al 3 de desembre la seua XXI setmana de les lletres amb un bon grapa d'actes de caràcter cultural, als que s'ha d'afegir l'entrega dels màxims guardons de la localitat, el Porrots d'honor.

El relatiu a les lletres valencianes ha recaigut enguany en l'escriptor valencià Ferran Torrent, per la seua basta i prolífica tasca en el món de la literatura a més de ser autor de grans obres com La vida abismal amb la qual va ser finalista l'any 2004 del premi Planeta.

El Porrot a l'activitat cultural ha sigut atorgat a Manolo Melero Agustí, per tota una vida dedicada al món del teatre, el cinema i la televisió, treballant com actor d'èxit en pel·lícules tan mítiques com Tramvia a la Malvarrosa.

El guardó dins de l'ambit esportiu, pels seus anys en el món del piragüisme, s'ha lliurat a Francisco Castaño Muñoz ha Sigut guardonat amb el Porrot d'honor a l'activitat esportiva.

Per últim, però no per això menys important, el Porrot d'honor a l'activitat cívica és per al centre de salut sexual i reproductiva de Silla que enguany celebra el seu 26é Aniversari en la població oferint assessorament, informació, orientació i assistència.

Aquests premis, els més importants otorgats a la localitat, recauen cada any en diferents personalitats, i valoren la seua llavor als diferent àmbits de la societat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.