Cultura

Eva Franch, directora a Nova York

La catalana Eva Franch (Deltebre, 1978) és la nova directora de la galeria novaiorquesa Storefront for Art and Architecture, un dels centres d'arquitectura més transgressors del món. “És un espai perquè els artistes busquin alternatives d'expressió i es plantegin noves formes de canviar les ciutats”, ha explicat Franch en una entrevista a l'ACN.

Storefront és un centre difícil de definir, que se situa entre una galeria i centre de diàleg i producció, sense ànim de lucre. Per aquest espai alternatiu hi han passat artistes catalans de la talla d'Enric Miralles, Carme Pinós, Miralda i Antoni Muntadas, però també internacionals com ara Dan Graham, Kiki Smith i Alfredo Jaar. “Aquí s'exposen les obres que en deu anys estaran al MOMA”, diu Franch.

El consell de directors de Storefront va triar la catalana, formada entre Barcelona, Holanda i els Estats Units, entre més de 80 candidatures d'arreu del món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.