cultura

La Lírica de Silla convidada a la XIII trobada Coral de Badajoz

La coral polifònica La Lírica de Silla demostra dia a dia que és una orquestra de referència a nivell tant regional com estatal.

Són molts els actes, els concerts i els recitals en què l'agrupació actua com a orquestra invitada rebent el reconeixement per part tant del públic com dels altres músics.

Els dies 10 11 i 12 de desembre l'agrupació viatja fins a terres extremenyes, per a participar en la XIII trobada coral de Badajoz, actuant a un concert que tindrà lloc al teatre López d'Ayala de dita ciutat.

El public assistent podrà gaudir d'un concert únic i irrepetible en un dels festivals de major prestigi en el qual participen cada any les formacions corals més importants de l'estat espanyol.

Una cita única sens dubte per als músics de Silla així com per al públic que podrà admirar un concert únic i irrepetible gràcies a dos grans bandes de musica com són La Lírica de Silla i la banda municipal de Badajoz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.