cultura

Bromera edicions incorpora Salman Rushdie al seu catàleg de l'Esfera

Aquesta és la segona obra per a joves que arriba de part de l'escriptor angloindi amb més renom.

Luka i el foc de la vida, segueix l'estela d'Haroun i el mar de les històries, ja que els protagonistes d'ambdues aventures són germans.

En aquesta ocasió, una nit estrellada, Luka, el fill del gran contacontes Rashid Kahlifa, descobreix que té unes habilitats molt especials quan llança un malefici que s'acompleix. Les conseqüències seran terribles per a la seua família, ja que son pare cau en un somni profund del qual sembla que no es despertarà mai. Luka emprendrà un viatge insòlit per furtar el Foc de la Vida.

Aquesta novel·la juvenil és una aventura apassionant plena de llegendes, endevinalles i éssers fantàstics que de segur atraparà els lectors adolescents.

Salman Rushdie

A.B.

Nascut a Bombai l'any 1947, és l'escriptor més important de la literatura angloíndia, autor de deu novel·les i un recull de contes, a més de diversos llibres de no-ficció.

A Bromera ha publicat la seua novel·la més guardonada, Els fills de la mitjanit i l'exuberant L'encantadora de Florència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.