Cultura

Viatge feliç

Àngel Llàcer retorna al món familiar. Si fa uns cinc anys ja va fer una dramatúrgia a partir dels personatges del Ki-Kids (entre cançons i aventures hi incorporaven paraules en anglès), ara ha emprès el viatge de les aventures de Stilton. Aquest ratolí periodista, estrella de la literatura infantil, té de pega que juga amb uns arguments massa senzills. No hi ha quasi contratemps més que la maldestra bruixa Stria (una Lloll Bertran que ben bé recorda, per entranyable, la Bruixa Avorrida de Les tres Bessones). Llàcer ha inclòs una història d'amor, que queda apuntada, però que es desfà al final com un terrós de sucre. Massa regnes que, tot i les olors, el castiguen a ser una peça lineal. El tul frontal on es projecten imatges esgota. Caldria que fos més petit i extraïble.

Stilton
Director: Àngel Llàcer
Estrenada a principis de desembre havia d'aguantar fins ahir al Condal. L'èxit fa que s'allargui, de moment, tot el mes de gener.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.