Cultura

El Bages al Palau

Gossos, de Manresa, i Beth, de Súria, comparteixen una nova nit de pop català organitzada pel Festival Mil·lenni a l'edifici modernista

El Palau de la Música torna a tenir, des de fa uns mesos. les portes ben obertes al pop-rock de Catalunya. El cicle Bandautors hi ha fet actuar els darrers mesos Els Pets i Sanjosex i, en els pròxims, hi durà Els Amics de les Arts i Roger Mas. El Festival del Mil·lenni, per la seva banda, que va començar el 2010 amb dos recitals memorables de Manel, presenta avui un doble cartell amb dos artistes populars del Bages: els manresans Gossos, que estan fent des del maig una gira per tot Catalunya amb les cançons de Dia 1, el seu disc número deu, i la cantant de Súria Beth, que amb Segueix-me el fil, el seu primer disc en català, s'ha redescobert com a artista. Serà, evidentment, una nit especial per a un grup i una cantant que es coneixen des de molt abans que es convertissin en artistes d'èxit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.