Cultura

Beth

La cantant presenta ‘Segueix-me el fil'

“A Espanya no saben que he fet un disc en català”

E

l 2004, poc després d' Eurovisión, ja va fer dos Palaus...

El fet d'haver-hi cantat em fa estar ara més tranquil·la. En el meu primer concert estava tan nerviosa que, quan va acabar, em vaig posar a plorar com una magdalena.

Ha canviat molt el públic dels seus concerts?

Sí, molt. Sé que si aquells dos concerts estaven plens de gom a gom és perquè la gent venia a veure un personatge televisiu. Ara em vénen a escoltar independentment dels programes de tele on hagi sortit, i es nota.

S'ha fet un lloc en l'indie?

No ho sé. Em preocupa poc. El que m'importa sobretot és que la gent vingui a escoltar-me perquè els agrada la meva veu i s'emocionen amb les meves cançons.

Com va conèixer el productor
de moda del pop del país,
Ricky Falkner?

Zahara em va convidar en un concert a l'Heliogàbal i, allà, li vaig passar el meu disc en anglès. És un productor que cala de seguida la persona i el músic que hi ha darrere la persona.

I els Gossos?

Ens vam conèixer quan jo tenia setze anys, ja que era molt amiga d'un noi que compartia pis amb el Natxo. Abans, però, n'era fan, i quan van treure el primer disc fins i tot vaig anar a una signatura de discos. És admirable com sempre han sabut reinventar-se.

Quin cas li han fet a Espanya, amb aquest primer disc cantat totalment en català?

No gaire. De fet no saben ni que l'he fet, ja que no es troba a les botigues i no se n'ha fet promoció. El vaig presentar a Madrid al Centre Cultural Blanquerna i, per aprofitar el viatge, vam tocar a Saragossa, on no va venir ningú. Fora de Catalunya no estan passant gaires coses, però tampoc s'està buscant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.